Блог

Кожен італієць знає, що існує універсальний продукт, з яким ідеально поєднуються м'ясо, сири, морепродукти, овочі, різноманітні соуси, гриби і т.д. Мова йде, звичайно ж, про пасту. Тому сьогодні пропонуємо познайомитись з одним із найбільших та найвідоміших виробників пасти в Італії – компанією Divella.

Потужна фабрика Kaserei Champignon вміє дивувати поціновувачів своєї продукції вишуканими новинками. Не так давно тут почали виготовляти м’який делікатесний сир Rougette. Вже за короткий період часу цей сир надійно зарекомендував себе у всьому світі й завоював увагу власного кола покупців.

Є серед асортиментного ряду позицій, які імпортує компанія «Регно Італія Уа» ще один дуже цікавий «представник» лікерної алкогольної індустрії. Це Ділмор «Тріпл Сек» - вишуканий міцний апельсиновий лікер кришталево прозорого кольору.

Цього тижня наш алкогольний марафон продовжує напій, без якого не обходиться жодна літня вечірка. Це «Сангрія» Донна Кармен від легендарного італійського виробника Тосо.

Цього тижня знайомимо Вас із міцним алкогольним напоєм для витончених натур, які знаються на справжній насолоді. Мова піде про Хіггінс Джин від легендарного бренду Тосо. «Джин» ще називають «ялівцева горілка». Саме ялівець – той компонент, який формує характерний особливий смак напою.

Цього тижня нашу «лікерну» естафету перехоплює напій, вже навіть назва якого безпомилково вказує на країну його походження та основний інгредієнт. Це Лімо «Лімончелло» від легендарного італійського виробника Toso. Батьківщина цього лікеру - південь Італії, де клімат є найбільш сприятливим для вирощування лимонних садів.

Можна безкінечно розповідати про традиції та гастрономічні особливості німецьких сироварів, а можна просто скуштувати сир Montagnolo і самим поринути у світ насолоди від делікатесних смаків. М’яка консистенція, подвійна пліснява та унікальний і неймовірно апетитний смак - без сумніву, цьому сиру є чим дивувати гурманів.

«Самбука» Теодоро Негро – італійський міцний алкогольний лікер, який підкорив увесь світ своїм гармонійним ароматом анісу. Його рецептура тримається у строгій таємниці. Відомо лише, що складовими цього алкогольного шедевра є, як не важко передбачити, аніс, а також пшеничний спирт, цукор, витяжка із плодів та квітів бузини та цілий «букет» ароматних спецій.