Rougette: сир, що відданий своїм гурманам

Потужна фабрика Kaserei Champignon вміє дивувати поціновувачів своєї продукції вишуканими новинками. Не так давно тут почали виготовляти м’який делікатесний сир Rougette. Вже за короткий період часу цей сир надійно зарекомендував себе у всьому світі й завоював увагу власного кола покупців.  

Rougette виготовляють із пастеризованого молока, додаючи до нього ніжні вершки та мікробіологічний сичужний фермент нетваринного походження. Завдяки такому складу – цей сир чудово підходить для вегетаріанського раціону.

Спеціальні червоні культури та екстракт паприки, яким посипаний зверху сир, – надають йому ззовні унікального оранжево-червоного кольору. У процесі виготовлення по всій поверхні сиру розпилюють благородну білу цвіль, після чого залишають дозрівати при спеціальних умовах та правильній температурі. Така технологія дає можливість вирости зверху скоринці ніжної, білої, бархатистої плісняви. Зовні цей м’який сир дозріває швидше, ніж всередині, тому смак і запах буде не завжди однаковим.  

 

Вперше куштуючи Rougette Ви неодмінно звернете увагу на незвичний, гоструватий аромат та ненав’язливий смак сиру – він неодмінно Вам сподобається.

 

Ще на початку дозрівання Rougette має легку кислуватість. З часом, він стає все більш насиченим, з пряним та легким грибним присмаком. Аромат Rougette нагадує запах пеніциліну, що свідчить про хорошу якість сиру, його правильне зберігання та дозрівання.

При подальшому дозріванні колір Rougette змінюється від темно-оранжевого до світло-коричневого. Запах стає більш інтенсивним, а гоструватість та пікантність сиру - більш відчутними, за що його так люблять поціновувачі  різких, гострих і пряних сирів. Це ідеальний варіант для сирного плата, адже сир залишає після себе незабутній післясмак і Вам захочеться скуштувати його знову.

 

Rougette відносять до категорії м'яких сирів. Його консистенція – кремоподібна, масляниста, еластична, від чого сир легко нарізати. Завдяки додаванню до молока вершків виключно найвищої якості, а також строгому відбору славнозвісного  баварського молока – сир володіє приємним жовтуватим кольором.

 

 

 

Смак сиру Rougette унікальний, його аналогів не має у всьому світі, а рецептом захоплюються навіть найвибагливіші гурмани.   

Цей сир – ідеальна основа для сирної тарілки, він чудово смакує у поєднанні з повидлом, виноградом, лісовими ягодами, хрумким батоном та медом.

Безліч пікантних соусів також містять у собі сир Rougette, його можна додавати до різноманітних м’ясних страв чи фондю з овочами.

 

 

Крім того, сир добре смакує у якості перекусу до вин на Ваш вибір. 

Скуштуйте цей сир – і ви назавжди залишитесь його палким поціновувачем